23Ian. 2018

România Start Up Plus în regiunea Sud Muntenia


În perioada 03 ianuarie 2018 – 02 ianuarie 2021, Fundația ADEPT TRansilvania, E.CECA SRL și Asociatia ASURA implementează proiectul Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE), în regiunea Sud Muntenia.

Prin intermediul acestui proiect ne-am propus:

- să facilităm accesul a 300 de persoane din grupul țintă vizat la cursuri de formare antreprenorială;

- să acordăm 40 de ajutoare de minimis în valoare de aprox. 40.000 euro viitorilor antreprenori în vederea demarării afacerii lor;

- să oferim sprijin, mentorat și consultanță viitorilor antreprenori în vederea înființării, demarării și implementării planurilor de afacere;

Este foarte important de menționat faptul că grupul țintă vizat de proiect este format din persoane care se încadrează în una din următoarele categorii: șomeri; persoane inactive; persoane care au un loc de muncă și doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă. Dacă vă încadrați în una din aceste categorii și aveți domiciliul în unul din județe Regiunii Sud Muntenia, vă invităm să completați chestionarul de pe pagina web a proiectului nostru (la secțiunea Documente), sau ne puteți trimite cereri de înscriere pe adresa de email proiect.ace.muntenia@asociatia-asura.ro.

Pentru a veni în sprijinul dvs. vom organiza în perioada următoare o serie evenimente de informare și conștientizare la nivel județean, motiv pentru care vă invităm să urmăriți  pagina de Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are o valoare totală de 11.757.901,42 lei.