Cum te poți implica

REDIRECȚIONEAZĂ

ASURA caută în continuare fonduri pentru dezvoltarea și implementarea unor proiecte complexe pentru comunitatea locală, pe diferite teme de interes din aria noastră de competență, în vederea atingerii obiectivelor pentru care a fost constituită.

Rezultatele proiectelor noastre, de la inițiere până în prezent, le poți regăsi aici.

Redirecționează până la 3,5%
Cum ne mai poți sprijini

În fiecare an poți alege să redirecționezi până la 3,5% din impozitul anual plătit statului către un ONG.
Procedura de redirecționare nu durează decât 5 minute și constă în completarea Declarației 230, pe care o poți descărca aici. Aceasta trebuie depusă personal sau prin poștă, la organul fiscal de care aparții, până la data de 25 mai a fiecărui an.

Fii alături de noi și redirecționează până la 3,5%!

Ne poți sprijini prin donare sau sponsorizare pentru a susține proiectele noastre. Donația sau sponsorizarea poate fi făcută prin transfer bancar sau depunere directă la ghișeul băncii.

Pentru alte tipuri de donații/ sponsorizări te rugăm să ne contactezi la adresa de email office@asociatia-asura.ro

 

 

Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit

DESCARCĂ Formularul 230 dacă în 2023 ai avut venituri din salarii sau din pensii, iar dacă ai realizat venituri și/sau din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii), poți redirecționa completând datele asociației noastre privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat.

COMPLETEAZĂ formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Asociației ASURA sunt deja completate).

TRIMITE formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai 2024, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată sau poți trimite / lăsa formularul completat la sediul Asociației ASURA.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Adună cât mai multe formulare și scrie-ne la office@asociatia-asura.ro să le luăm noi de la tine.

Descarcă formularele de mai jos:

Formularul 230 – Pentru persoane fizice cu venituri salariale

Ghid de completare:

Ghidul contribuabililor care optează pentru redirecționarea unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit/câștigul net anual impozabil pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private

Datele noastre de identificare sunt:

Asociația ASURA
CUI: 31310770
Banca: Banca Transilvania - Sucursala București
Cont IBAN: RO45 BTRL RONC RT04 2485 7101