27Ian. 2022

LOCUL UNDE POȚI GĂSI JOBURI ȘI OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ!


În cadrul proiectului ,,ITI - SE - Șansa pentru educație’’ a fost dezvoltat un forum de discuții de legătură între instituțiile de învățământ - elevi/părinți – angajatori, cu scopul de a realiza o interfață utilă care să asigure comunicarea între toți factorii implicați în procesul de realizare a practicii și ulterior în accesul pe piața muncii. De asemenea, veți putea avea discuții libere și dezbateri, veți putea publica anunțuri de angajare sau plasa documente etc.

LINK FORUM DE DISCUȚII: www.foriti.ro

Funcționalitatea va fi asemănătoare cu platformele de recrutare existente pe piata gen e-jobs, bestjobs, doar că forumul de discuții dezvoltat prin proiect va fi un element inovativ, întrucât nu există pe piața din România un sistem care să pună în legătură angajatorii cu instituțiile care formează elevi, precum și cu elevii care au urmat/ urmează cursurile unor școli postliceale, licee tehnologice și de arte și de meserii.

Astfel, toate persoanele interesate din categoriile elevi/părinți – angajatori se pot înscrie gratuit pe forumul de discuții prin intermediul unui user name și a unei parole.

Pentru facilitarea utilizării forumului de discuții, vă rugăm să accesați linkul de mai jos, unde veți găsiți Manualul de utilizare al forumului de discuții.

MANUAL DE INSTRUCȚIUNI: https://www.asociatia-asura.ro/fisiere/Manual-de-utilizare-forum-133562.pdf?id=1644911808