30Mar. 2018

Vino la evenimentul de informare de la Vaslui!


La Vaslui va avea loc un eveniment de informare a publicului cu privire la programul de formare antreprenorială în regiunea Nord-Est, în data de 30 martie. Evenimentul va avea loc la sala de conferințe a Centrului de Afaceri din Vaslui, strada Decebal nr. 16, etaj 1, începând cu orele 12.00.
Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, și se face prin trimiterea unui email la adresa startup@onitrade.ro.

Dacă ești șomer, persoană inactivă (student, persoană casnică, pensionar) sau angajat, ai domiciliul / reședința într-unul dintre județele Regiunii Nord-Est (Bacău, Botoșani, Neamț, Vaslui, Iași și Suceava) și vrei să înființezi o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiune, poți să faci parte din grupul țintă al proiectului nostru.

Alte condiții de eligibilitate sunt:

ai absolvit cel puțin studii gimnaziale
ai între 18 și 64 de ani
nu faci parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani;
nu ai participat în ultimii 5 ani la cursuri privind dezvoltarea competențelor antreprenoriale finanțate din fonduri nerambursabile și nici nu te-ai înscris în prezent în alt program similar

Înscrie-te la eveniment acum!