06Oct. 2020

Scrisoare de intentie pentru licee

Activitatea practică efectuată de elevii din licee tehnologice, școli profesionale și școli postliceale sau de maiștri contribuie la îmbunătățirea performanțelor acestora și îi pregătește pentru piața muncii.

Experții noștri vor organiza și monitoriza practica elevilor care se înscriu în grupul țintă, pentru ca aceștia să experimenteze cât mai bine învățarea la locul de muncă.

Invităm unitățile de învățământ cu profil tehnologic, postliceal sau profesional din regiunile Vest, Centru, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia și Sud-Est, să ne trimită o scrisoare prin care să își exprime  intenția de colaborare cu echipa noastră, iar noi vom identifica agenți economici potriviți pe profilul lor de activitate, la care elevii vor efectua stagiile de practică.

Elevii pe care ii vom recruta din instituțiile de învățământ selectate vor avea numeroase beneficii, printre care:

-             beneficiază direct de acțiunile proiectului: stagii de practică, orientare, consiliere profesională, dezvoltare personală, concursuri pe meserii

-             au transportul decontat și pachet alimentar zilnic asigurat pentru activitatea de practică

-             primesc un kit de practică (rucsac, tricouri, usb, pix, creion)

-             au posibilitatea de angajare la agenții economici la care se efectuează stagiul de practică

-             le crește respectul de sine și devin independenți

-             au sentimentului împlinirii profesionale.

Vă așteptăm să ne scrieți la adresa stagii@asociatia-asura.ro.

Lista de documente:

Invitație de colaborare - Download