12Apr. 2022

S-a lansat prima etapă a Concursului pe meserii


ETAPA 1-PREÎNSCRIERI ONLINE

Concursul constă în desfășurarea unei probe practice care va fi conform cerințelor specifice specializărilor urmate de participanți, iar valoarea cumulată a premiilor este de 32000 lei.

Sunt invitați să participe la concurs elevii din grupul țintă din cadrul proiectului Îmbunătățirea performanțelor elevilor prin participarea la stagii de practică care au finalizat stagiul de pregătire practică organizat în cadrul acestuia.

În scopul facilitării procesului de preînscriere în cadrul concursului pe meserii am creat un Google Forms adresat exclusiv elevilor din grupul țintă din cadrul proiectului Îmbunătățirea performanțelor elevilor prin participarea la stagii de practică.

Link de acces Google Forms: https://forms.gle/QkYKziqsyZLpiRSE9

Nu uitați, vă stăm la dispoziție cu informații/ asistență asupra modalității de preînscriere prin email la adresa stagii@asociatia-asura.ro

NU vor fi luate în considerare persoanele care se preînscriu la concursul pe meserii și nu fac parte din grupul țintă al proiectului.

Prin urmare, dragi elevi, vă oferim oportunitatea de a vă îmbunătăți performanțelor și prin implicarea în cadrul concursului pe meserii!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!