09Nov. 2018

S-a lansat Concursul de planuri de afaceri (Regiunea Sud-Muntenia)!!!


Concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului „Antreprenoriatul -  o alternativă de carieră excelentă (ACE)” este deschis în perioada 09.11.2018 (orele 12:00) – 22.11.2018 (orele 24:00)

Sunt invitate să participe la concurs persoanele fizice care au domiciliul/ reședința în Regiunea Sud Muntenia, care se încadrează în una din categoriile de grup țintă: șomeri, persoane inactive, angajați care intenționează să înființeze o afacere și care au absolvit un curs de competențe antreprenoriale, în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile de maximum 178.340 lei, prin Schema de ajutor de minimis ”România Start-up Plus”.

În vederea pregătirii planului de afaceri vă rugăm să analizați Metodologia de depunere, evaluare și selecție a planurilor de afaceri și Anexele.

În scopul facilitării procesului de depunere / transmitere a planului de afaceri am creat o PLATFORMĂ ONLINE care are rolul EXCLUSIV DE ÎNCĂRCARE ȘI TRANSMITERE A DOCUMENTELOR CE COMPUN DOSARUL PLANULUI DE AFACERI DE CĂTRE PERSOANELE INTERESATE
Link de încărcare a dosarului planului de afaceri : Platformă depunere planuri de afaceri

Instrucțiuni cu privire la modul de utilizare a platformei regăsiți aici. (Anexa instructiuni).
Tot ce trebuie să faceți este să studiați instrucțiunile de utilizare a platformei online, să vă creați un cont conform instrucțiunilor, iar când dosarul planului de afaceri este complet (conform prevederilor Metodologiei), să îl încărcați/trimiteți prin intermediul platformei online.
Recomandarea noastră este să vă creați contul în timp util astfel încât să nu existe întârzieri în procesul de validare a contului.
Nu uitați, vă stăm la dispoziție cu informații/ asistență asupra modalității de funcționare a platformei, prin intermediul chat-ul pe care îl veți descoperi după crearea contului sau prin email la dresa proiect.ace.muntenia@asociatia-asura.ro.

NU vom răspunde mesajelor care au ca subiect solicitarea de informații în vederea completării documentelor ce conțin planul de afaceri.

Nu ne rămâne decât să vă urăm ”Succes spre o carieră excelentă în antreprenoriat!”