23Apr. 2018

Participare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud Muntenia


Experții proiectului nostru au participat vineri, 20 aprilie, la bursa generală a locurilor de muncă din Sud Muntenia, organizată de către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Am primit invitații la aceste evenimente în baza protocoalelor de colaborare încheiate cu AJOFM-urile.
Am fost la Ploiești, la Pitești și la Giurgiu, am vorbit cu mulți oameni interesați să se înscrie în grupul țintă. Le-am oferit informații, le-am dat pliante și le-am răspuns la întrebări.
Participare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud MunteniaParticipare la Bursa generală a locurilor de muncă din Sud Muntenia