24Mar. 2017

În 25-26 martie 2017 va avea loc evenimentul: Ateliere de creație "I know it, I do it!"


Deschidem portile!

Asociația ASURA, în colaborare cu Primăria Comunei Siriu, Școala Gimnazială Siriu și Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, organizează în perioada 25-26 martie 2017, începând cu orele 11:00,  la Căminul Cultural din Comuna Siriu prima ediție a Atelierelor de creație ”I know it, I do it!”

Așteptăm cu interes atât copiii cât și părinții acestora pentru a le oferi oportunitatea de a-și descoperi abilitățile creative în patru ateliere special pregătite pentru ei.

În prima zi a evenimentului îi așteptăm cu două ateliere interesante: scriere cu pana și pictură pe ceramică, sub îndrumarea domnului Florin Herțeg, Muzeograf în cadrul Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni, dar și cu numeroase momente artistice.

A doua zi este la fel de specială. Am pregătit un atelier de pictură pe sticlă, sub coordonarea Pictorului Eugen Pelmuș, un atelier de handmade, în cadrul căruia fetițele vor învăța de la Tanti Aglaia tainele cusutului portului tradițional românesc, iar băieții vor descoperi de la domnul Raul Petruț Șerban, sculptor și pictor autodidact, cum pot realiza pereți decorativi din diferite materiale.

Vă așteptăm cu brațele deschise!

În perioada 25-26 martie 2017 va avea loc evenimentul: Atelierelor de creație