20Iun. 2018

Curs gratuit de antreprenoriat la Pitești

În perioada 6-10 iulie 2018 va avea loc cursul de formare a competențelor antreprenoriale la Pitești, în județul Argeș. Mai avem libere câteva locuri, așadar vă așteptăm să vă înscrieți în grupul țintă trimițând un email la adresa proiect.ace.muntenia@asociatia-asura.ro.

Cine este eligibil

- Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani, cu domiciliul sau reședința în județul Argeș, care fac parte din următoarele categorii: șomeri, persoane inactive (studenți, persoane casnice sau pensionari) sau angajați care doresc să înființeze o afacere non agricolă în mediul urban al regiunii Sud Muntenia.

La curs veți dobândi cunoștințe despre ce înseamnă conceptul de antreprenoriat, despre strategiile care vă ajută în elaborarea planului de afaceri, despre structura activității antreprenoriale, implementarea viziunii antreprenorului prin organizarea afacerii, identificarea de oportunități, managementul de proiect proactiv, tehnici de negociere, marketingul din perspectiva antreprenorială, evaluarea propriilor performanțe antreprenoriale și veți face o parte consistentă de practică.

La finalul cursului veți avea schițat planul de afaceri pentru care doriți finanțare nerambursabilă.

Absolvenții cursului primesc, în urma susținerii unui examen, un certificat acreditat de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Absolvenții cursului vor intra în competiția pentru 178.000 de lei pentru o afacere nouă, non agricolă!

Totul este gratuit pentru participanți! Înscrieți-vă acum!