06Mar. 2015

Conferința de Lansare a Proiectului Economia socială - stimulent al dezvoltării economice în regiunile București - Ilfov, Centru, Nord Vest și Sud Muntenia POSDRU 173/6.1/S/148732

Asociația ASURA, în parteneriat cu Fundația EMANUEL, Fundația ADEPT Transilvania, Fundația MARAMI SPORT CLUB, a anunțat vineri, 06 martie 2015, la Sinaia, lansarea proiectului „Economia socială - stimulent al dezvoltării economice în Regiunile București- Ilfov, Centru, Nord-Vest și Sud Muntenia”POSDRU/173/6.1/S/148732

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 6 ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1. ”Dezvoltarea economiei sociale”.

Proiectul a fost demarat la inițiativa unor organizații non guvernamentale Asociaţia „ASURA” - Fundaţia „Emanuel” Sinaia - Fundaţia ADEPT Transilvania - Fundaţia „Marami Sport Club” Sinaia care militează pentru dezvoltarea economiei sociale.

La acest eveniment au participat Ciprian Manea, Manager de proiect și Președinte al Asociației ASURA,  Cristian Burlacu Președinte al Asociației MARAMI SPORT CLUB, Gabriel Burlacu, Președinte al Fundației EMANUEL Sinaia și Ben Mehedin, Expert în cadrul Fundației ADEPT Transilvania.

Peste 50 de persoane din medii diferite de activitate au fost prezente la acest eveniment, interesul acestora pentru eveniment a bucurat organizatorii.