06Oct. 2020

Căutăm #mentori


Mentorii sunt cei care îi vor îndruma și călăuzi pe elevii din grupul țintă al proiectului nostru în cadrul stagiilor de practică pe care le vom organiza, ca aceștia să învețe #omeserie. Căutăm mentori!

Prin proiect, vom crea parteneriate noi între unitățile de învățământ și firme  preponderent din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC și din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, iar elevii din grupul țintă vor efectua practica sub îndrumarea unor mentori proveniți de la aceste firme, care îi vor instrui și evalua, în vederea deprinderii de abilități care să îi pregătească mai bine pentru piața muncii.

Firmele interesate să încheie parteneriate cu unități de învățământ din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Centru și Vest, sunt rugate să completeze scrisoarea de intenție și să o trimită pe adresa omeserie@asociatia-asura.ro.

Dacă vă alăturați proiectului nostru, veți avea ocazia să cunoașteți tineri muncitori, talentați, care pot deveni angajații dumneavoastră după finalizarea studiilor.

Elevii României și comunitățile lor merită cunoaștere practică și viitoare slujbe mai bune.

Haideți să-i ajutăm împreună!

Lista de documente:

Invitație de colaborare - Download
Scrisoare de intenție - Download
Chestionar de interes al firmelor pentru stagii de practică șI nevoi de angajare - Download