11Ian. 2023

Asociația ASURA felicită Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu ocazia celebrării celor 104 ani de activitate neîntreruptă


Înființată în anul 1919, în efervescența urmărilor actului istoric al Marii Uniri, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, partener al Asociației ASURA, a parcurs un drum lung și fast, reunind în rândurile sale unele dintre cele mai redutabile condeie jurnalistice și literare, precum și experți relevanți în diferite domenii. Cu toții au contribuit la edificarea unei Uniuni de creație și utilitate publică ce a ajuns cea mai mare organizație de breaslă din țară și care continuă să activeze în slujba interesului public. De asemenea, membrii UZPR, astăzi în număr de peste 4.000, au relevat, prin expertiza și prezența lor constantă în spațiul public, extinderea și complexitatea felului în care presa profesionistă rămâne, indiferent de timpuri, unul dintre pilonii majori ai oricărei societăți democratice.

Asociația ASURA felicită Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu ocazia celebrării celor 104 ani de activitate neîntreruptă și urează jurnaliștilor din România success pe mai deprte.