26Oct. 2018

Am publicat Metodologia concursului de planuri de afaceri


Am publicat spre consultare Metodologia de depunere, selecție și evaluare a planurilor de afacere în cadrul Concursului de planuri de afaceri ”Antreprenoriatul- o aternativă de carieră excelentă (ACE).

Pentru a vă înscrie la concurs consultați Metodologia și Anexele le puteți descărca aici.

În perioada 26.10.2018 - 02.11.2018 ne puteți solicita clarificări cu privire la prevederile metodologiei, iar în cazul în care aveți neclarități ne puteți scrie prin intermediul următorului formular.

Vom răspunde solicitărilor dvs în cel mai scurt timp!

Vă aducem aminte că în cadrul acestui Concurs se pot înscrie atât absolvenții cursurilor noastre de competențe antreprenoriale, cât și persoane care nu au participat până acum în proiect dar care dețin un certificat de absolvire a unui curs de competențe antreprenoriale și are, în același timp domiciliul /reședința în Regiunea Sud Muntenia. De asemenea, Proiectele depuse trebuie să vizeze o activitate cu profil non-agricol și să se desfășoare în mediul urban din Regiunea  Sud Muntenia.

În urma concursului vor fi finanțate 40 de planuri de afaceri. Câștigătorii concursului vor beneficia de stagii de practică, de servicii personalizate de consultanță, mentorat și de monitorizarea implementării noii afaceri pentru o perioadă de 18 luni de la înființare.

Pentru mai multe informații privind desfășurarea activităților proiectului:

proiect.ace.muntenia@asociatia-asura.ro